Jába-Daba-Dů

Jába-Daba-Dů

Anotace: přidej a jeď!

Znalá panna dávala
do polévky vejce
abys dál nezůstával
v depce mdlého strejce

Nyní ti již skleslý pán
nad kašičkou pláče
Honit by chtěl a je sám
troubí do zatáček

Achjo achjo, já než tam dojedu…
Už mi to tak nejde jako zamlada
ale stále mám tu babu...

Jába Daba Dů

ač ani verš do ní nechce zapadat
Autor zoufalec, 16.06.2015
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ha ha haf

07.07.2015 22:41:12 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí