(NE)prosím

(NE)prosím

Anotace: cokoliv uděláš, nelze vzít zpět, pokud není víra...

Co dnes má smysl?

Myšlenka, která každou vteřinu opouští hlavu,

jako tajný a tichý posel co letí do prázdna.

 

Do prázdna tak důvěrně známému

do snů, které Ti nepatří.

 

Musíš cítit tu bolest,

která je všude.

Z každého slova si sobecky prosím

ať mě zachráníš.

 

Jsem všude a přitom nikde

a dlaně mé jako z nekonečné bažiny

naposledy prosí

o záchranu.

Autor jurij, 17.06.2015
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí