=Dobrou chuť

=Dobrou chuť

Anotace: nebo pozvání k svátečnímu obědu..


~~~~~~~~
Jako aperitiv medoviny doušek
a místo předkrmu políbení
polévka bude vývar z pampelišek
mateřídouška ji okoření
vše budu podávat na novém prostírání.
Chcete ochutnat? Máte moje pozvání.

Na hlavní chod kdo to ví nepoví
vepřová pečeně,knedlík a zelí
svíčková ze svíček,ptáček ze Španělska
telecí řízek třeba až z Vídně
halušky s brynzou ze Slovenska
mně by šly dost bídně...
segedínský guláš z Budapešti
ne,dnes na vaření nějak nemám štěstí.

Raději dám každému do kornoutku
víte co? Lásku na cukrátku
kousek štěstí na lízátku
a aspoň kilo úsměvu.
To uvařit dovedu.

Nebo grilované kuřátko?

Bude zakrátko.

.....

.......................

 

Autor Květka Š., 19.06.2015
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc fajn, a hned běžím posnídat :-)

20.06.2015 07:58:56 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí