Sestřička

Sestřička

Anotace: to je pro mojí drahou sestřičku

Jsi moje malá sestřička,
Já mám tě víc než rád,
Doufám že dělám ti hodného bratříčka,
Klidně bych ti postavil sám celý hrad.

Když jsi smutná,
Vženu ti úsměv do tváře,
Tvá dobrá nálada je pro mě nutná,
Protože je to pro mě jako boží záře.

Jsi hodná a moc milá,
Ale právě zklamaná životem,
Nevím co bych dělal kdyby si tu nebyla,
Ty jsi pro mé žití dalším důvedem.

Za chvíli ti bude zase líp,
A to mi věř setřičko drahá,
Budeš mít úsměvu na tváři ještě víc.
Život je totiž jako horzká dráha...

Jednou nahoře,jednou dole,
A ty pojedeš nyní nahoru,
I kdybych měl tu horskou dráhu sám tlačit,vole,
Tak se tam dostaneš,i když možná pomalu...
Autor Kamen s.r.o., 04.02.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí