Jídlo

Jídlo

Anotace: no prostě je to o jídle ...

Jídlo hýbe světem,
Velkým i malím žaludkem,
Ať je prosinec nebo květen,
Jídlo je denním pořádkem...

Jídlo umí zlepšit náladu,
Když je vydařené,
Jídlo ale devastuje i přírodu,
A lidské tělo když je nakažené.

Kvůli jídlu je spoustu lidích nešťastných,
Někdo ho má totiž málo někdo moc...
Ale i tak si každý dopřeje pár pokrmů krásných,
Někdo jí když je den někdo když je noc.

Jídlo zahání hlad i chutě,
Jíme ráno i odpoledne,
Někdy i když jdeme na kutě,
A pak s krásným pocitem a plným žaludkem zalehneme...
Autor Kamen s.r.o., 04.02.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí