Charta

Charta

Anotace: .. . anticharta

Zpěvák Gott a všichni další

... umělci měli dobrou partu
z UV KSČ na zavolání
hned podepsali antichartu
a dodnes se jim kdekdo klaní

... zas přišla jeho chvíle
když ve správném okamžiku
na Václaváku zpíval hymnu s Krylem

Jak hora ční tu prominent
umělec takového typu
měl pravdu bývalý pan prezident
přirovnal-li ho k Řípu

S tím také nikdo nehneme
ať soudruzi a nebo bratři
tak prostě na vědomí bereme
že k naší zemi patří
Autor Heron, 04.02.2007
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí