Andělům

Andělům

Anotace: -

O srdce andělé moje rvou se

Každý chce pro sebe alespoň kousek

Orvaný na cáry krvácím pro ně

Na stokrát rozdaný obraný zloděj

 

Pro jejich úsměvy touhou bych skonal

Nadějí kojený duši svou prodal

Peklu jsem propadl pro jejich pleť

Uvržen v očistec tady a teď

 

Z hůry mi zpívají nádherní andělé

Čistí jak sníh uvnitř i po těle

Pro vlastní hřích teď můžu jen snít

Že bych se kdy stal též jedním z nich.

Autor Bolder, 24.06.2015
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí