Nevinní

Nevinní

Anotace: ..

Věrni potravinovému řetězci
nesměle proplouvají životem
bez citů,emocí
a dalších sraček
které patří pouze člověku.

Bez záště
a bez hany
bez pláče
a bez zbraní.
Nevinní.

Týraní člověkem
a hýčkáni též.
Jsou nevinnost však neztrácí
ostatní je lež.

Honí se za jídlem
jen aby přežili
slabější umírá -
to my jsme ztratili.

U nás (u lidí)
tak to je,
že silnější zahyne.
Autor lukassnajdr, 30.06.2015
Přečteno 226x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí