Báseň z rotačky

Báseň z rotačky

Anotace: ...

Chladivá řeka v parném létě
laskavě laská mezi prsty,
nabízíš tolik krásy, světe,
bez nichž by byl život pustý.

Jistý čas nejsem lvem salónů,
ani nechodívám bosý v květech,
dostávám lekce - to bez pardonu,
má kštice pouze stříbrem kvete.

Apeluji na Vás: „NA ZNAČKY!“
Zapadá slunce za kmeny bříz,
diváky zřím - schází divačky,
ani pivo nemá správný říz!

Dnes věru není nic, jak má být,
proto si obléknu jednu z říz,
do kreseb ukryji svůj um i cit,
vám ponechám jednu z rotačky...
Autor kudlankaW, 04.07.2015
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: MARKO, Amonasr, Frr, Jort, Joe Vai, A42
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné červánky... ;-)

04.07.2015 10:44:17 | A42

Jsi laskavá Z.

:)

ach...

04.07.2015 10:47:30 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí