Requiem

Requiem

Anotace: Requiem

Pouze ležíš v bílém sněhu

Nemáš slova, nemáš něhu

 

V duši černé už jen zášť

Vločky sněhu, bílý plášť

 

Pro duši, pro tělo

Pro srdce co doznělo

 

Tepna bije...

Jako zmije...

Autor Nopalt, 05.07.2015
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Papagena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí