Ženě

Ženě

Anotace: ...

Chtěl bych být slzou ve tvém oku,

na tvém hebkém tělíčku, vytvářet slanou stopu.

Kanout ke tvým sladkým rtům,

se zavřenými oči oddat se snům,

téci po tvé krásné šiji,

kde začínají naše hříchy.

Sklouznout tam,

kde krásné kopečky jsou,

kde jejich dotek rozechvěje mnou.

Téci níž k nejkrásnějšímu bříšku,

kde v pupíčku se zdržím chvilku.

A pak ještě níž,

kde jsem ti ke krásným nožičkám blíž,

v nejsladším klíně,

kde okolní svět, pro mne hyne.

Tam se z kapky změním v sebe,

a rozechvěji lásko tebe.

Autor Stín, 06.07.2015
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí