=Jahodová

=Jahodová

Anotace: letní,sladká...:-)

 

~Už můžu?~
~~~~~~~~~~
Podívej se na mě
jak já se červenám
ty od rána si říkáš
...to si pochutnám...

jsem sladká
a jenom pro tebe
tak už nečekej
obejmi mě prstíky
už dlouho neváhej.

Brzy bude další
sladká a červená
vím že jsi moc ráda
že nejsem jediná
...jahodová...

sladká a červená
a holčičko z obrázku
jsem jenom tvá
~~~~~~~~

jahoda
Autor Květka Š., 06.07.2015
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Helen Zaurak, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky hravě jahodové :-)

07.07.2015 07:59:03 | Helen Zaurak

děkuji...a letně sladké...

07.07.2015 10:22:05 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí