POD KOPYTY ŽÍŽAL

POD KOPYTY ŽÍŽAL

Anotace: VŠEDNÍ NĚŘESTI DNE Z TRUBEK:-)

Párou v kleci uzavřenou
dírou v srdci rozraženou
obloukem v blbé rovině
dílko o prastarté novině

Kolem oken vedou dráty
pod očima implantáty
krve ve mně nedořeže
jsem kus cipa,kus hrdlořeze!!!

Cínový vojáček jehlami mě uklidňuje
plyšový slon svým výrazem roztrpčuje
chtěl bych zmizet beze stopy
udělám se z kusu ropy!!!

Žízeň dýchá mi na bedra
pot ve mně tiše sténá
životem prokračuje má anamnéza
vzduch života sloupce utíná

Okrový klitoris temeno mi ozáří
pampeliška u cíle na mně vsází
vítězem sem se již stal
dřív než na mně vsadila svůj žal
Autor LaBiL, 08.03.2005
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí