Podstata bytí

Podstata bytí

Anotace: meditační vhledy

Včera jsi mi ukázal,

jak láska hýbe světem, 

 

a také jeho rozpínavost,

i to, co stojí v opozici,

 

podstatu bytí.. (díky!)

 

jen

 

prosíla jsem

- cítit to o trochu víc,

 

protože není kam jít

když v srdci prázdná

místa,

 

a já si chci být jistá

že 

 

jednou uvidím ten třpyt,

že láska spojí naše dny, 

že sny se dají žít

 

že 

lepší čas je na dosah

pro každého z nás.. 

 

jen prosím, 

živote,

nauč mě  - "mít rád".

 

 

 

Autor Daniela, 10.07.2015
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, WIRUS, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí