Čekáme na návrat ke hvězdám.

Čekáme na návrat ke hvězdám.

Anotace: Život ve snu

vždy je tam někdo uvnitř nás,
přichází jako cizinec za úsvitu,
vysloví svá přání v poslední čas,
vysloví je nahlas, jako banalitu.
 
životy i sny by měli být jako jeden,
ale my umíme žít jen ve strachu,
že náš život je o naše sny okraden
a na cestě zanechá jen vrstvu prachu
 
život se skládá z našeho osudu,
je naplněn smutkem i radostí,
nic se neděje jen tak bez důvodu,
celý život toužíme a sníme o štěstí.
 
jsou to jen věci, které se nám zdají
a i když život je jen pouhým snem,
i lidi ke spokojenosti důvod mají,
protože díky snům k nebi dolétnem
 
a tak čekáme na návrat ke hvězdám....
...... a věříme nejen náhodám....
 
a to jen proto....
 
..... protože sny jsou duhou života,
a pokud už nemáme pro co žít,
můžeme žít právě pro ty sny!
Autor Labanda, 11.07.2015
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí