Němé zvony

Němé zvony

Anotace: ...

Bílá stěna, nevymalovaná,

naslouchá jasné svíci,

měl to být krásný den,

krásný sen dívčí.

 

Ulička krátká, šaty předlouhé,

vlní se v rytmu ticha,

měla znít ta hudba,

do tmy se zde vmíchá.

 

Z vysněného svatebního dění,

smazalo to pár minut,

hřejících na srdcích,

štěstí je odjinud.

 
Autor Kirsten, 11.07.2015
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ..hezká a posmutnělá.
Ano, někdy pár slov a pár minut otočí směr života. Zapomínáme na to.

12.07.2015 06:35:55 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí