co se dělo?

co se dělo?

Anotace: *-* *+*

Skočit z nejvyššího podlaží
snad tentokrát se podaří,
neb život, který nemá důvod,
neměl by být.

Cítit se každý den,
jak s tunovým závažím.
A já tu stojím jen
a koukám dolů... dolů...dolů na ten průvod,
jak oni čumí směrem na můj byt.

Přijela i prima, ve zprávách to bude hit...

Závírám oči, plně se soustředím,
naposledy v krásu nebes se zahledím,
letím dolů napínám ruce,
do vzduchu opřu se prudce.

Tma zahalí můj zrak
napjatě čekám,co bude pak.
Tma mi obestírá tělo,
otvírám oči-co se to se mnou dělo?
Autor Christien, 04.02.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí