Často

Často

Anotace: černá

Často se černá v šedivou mění,
často si prosím sám sobě o odpuštění

Kruh co se točí nemá konce,či začátku
kupuju city zásadně na splátku,
pak ale krachuju,zmítám se pod křížem,
nebudu nikdy nikomu rytířem

Těžko se odpouští,těžko se vzpomíná
jen šedivé počasí srdcem se prodírá
Teď naše osudy piráti nešťastní
samy se potápí pod tíhou starostí,
ještě to vyzkouší doplout až k přístavu,
ještě se pokusí,projít se po molu

Snad slaná voda rány nám nerozežrala,
snad přímka času životy naše nerozpíchala
Já už se nebojím,že všechno ztratit mám
Stejně už dávno nabyté postrádám
Autor Chránič Zubů, 08.03.2005
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí