Pojď

Pojď

Anotace: .....

Pojď ke mně
pojď

ukážu ti srdce
obnaženě tonoucí
v přetlakové komoře snů
už netepe
jen bouří
proto že ty............ jsi tu

pojď ke mně
pojď

ukážu ti svět
co netečně choří
v zátiší černobílých dnů
jen pro tebe
oči zahoří
proto že ty............jsi tu

pojď ke mně
pojď

ukážu ti nebe
a měděné mraky táhnoucí
jako hejna ptáků
do neznáma
a ty na jejich křídlech
tak vzdáleně nedosažitelná
a jen vůně s tebe
tak svůdně žádoucí
jako zlato v hrdle zpěváků
tu zůstává
…...........na povidlech

jako ten nejsladší cukr.
Autor ZILA78, 15.07.2015
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Nikita44, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí