Padlý rytíř

Padlý rytíř

Anotace: Jen zamyšlení nad životem...

V moderním rytířském klání,
Spadl jsem na černou zem.
Polituj toho, co dávno není k smíchu
A zrnka prachu prosím vysmrkej…

Lituj rytíře na bílém koni,
Přítelem jeho byla etika.
Uspokojit všechny se snažil,
Výsledkem byla neplecha.

Čtenáři, vrátit jsem chtěl zpět,
To bezstarostné období.
Nemyslet na žádný můj problém,
A žádné mytí nádobí.

Krásky by se střídaly,
Po večerech u piva
A já bych je sváděl hned,
Jako správný nestyda…

Ale místo toho jsem zde…
Autor Tomikk, 16.07.2015
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Tesk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí