Posvěceno

Posvěceno

Anotace: Posvěceno

Zpovídá se
Z těch nejhorších hříchů
Modlí se
V kostelním tichu

 

"Pošpinil jsem se,
A ztratil radost."
Vzlyká a kaje se
Pro nevinnost

 

Bůh zarazí se
"Přišel ke mně vrah."
Možná má přece jen
Z lidí taky strach

Autor Nopalt, 18.07.2015
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgenstern II., Jeněcovevzduchukrásného, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí