Projížďka deštěm

Projížďka deštěm

Anotace: ...

Dnes jsem nechala svého koně

neosedlaného a bez smutku, když

jsem i helmu zapomněla doma

a déšť mi stékal chladně po vlasech 

i když to žádná dálka nebyla.


Nechala jsem svého koně jít si,

kamkoliv se mu zlíbí, zamane 

a sama jsem přemýšlela, zda

mě má doopravdy tak rád,

jak on mi to vypráví.


Nechala jsem svého koně 

se na mě dívat a přemýšlet,

co mě asi tak trápí, rmoutí, 

nutí uvažovat a kdo za to 

zřejmě může. 


Nechal mé uvažování a sám 

mě i sebe doprovodil domů. 

Autor Laven De Brig, 20.07.2015
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí