O pivu

O pivu

Anotace: O pivu

Pěna na úvod vítá
štamgasta bez rozdílu
v dokonalosti bělá
posečká jen chvilku.

Sklem průzračným
barva zlata proniká,
bublinkovým nespočtem
jedna po druhé uniká.

Jen co zavoní
není cesty zpět
po prvním polknutí
zhezčuje se svět.

Po staletí tichým společníkem
v jednoduchosti dokonalé
pojí se s radostí i smíchem
svoji chutí získá si mnohé.
Autor Lionhead, 20.07.2015
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí