Noční

Noční

Anotace: ...

Dnes v noci, tuším, bylo přesně půl
ručičky na hodinách ještě spaly
že bylo teplo se měsíc zul
my dva jsme vstali
k sobě hluší
citliví k všemu, co nás ruší
i stříbrné světlo
když řinčí na tapetách
Tvá černošedá silueta
na cáry trhá ten ostrosvit
Autor whitie, 21.07.2015
Přečteno 246x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, Frr, jitoush, J's .., terezkys, hanele m., Lachailla, roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí