Otázková...

Otázková...

Anotace: (22.7.2015) po návratu z Tvé náruče do reality

Chvíle s Tebou neskutečně krásně plynou,
Milion otázek se mi však v hlavě rodí,
Ty ptáš se "proč?" a není mou vinou,
Že se trochu bojím Tvých odpovědí...

Milion otázek, jedna před druhou se cpou,
Na kterou první se mám zeptat?
Mé vnitřní já a srdce se však přou.
Ach jo, tohle mě jistě bude deptat.

Mám v krku sucho a v hlavě zmatek,
Zachvacuje mě mírná panika
Na jazyku mám klubko plné zkratek
A pointa? Ta mi uniká.

Otázky života a smrti, lásky a nenávisti,
Ty všechny mi na mysli tanou
Máš-li mě rád, snad brzy zjistím,
Mé city pro Tebe planou...
Autor B.a.r.b.a.r, 23.07.2015
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak mi tu chybí obrazy...ale to bude nejspíše tím, že má mysl je má ráda...
Přeju hodně inspirace.
RM.

23.07.2015 22:33:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí