Značka

Značka

Anotace: zákaz stání

Stojím na značce.
Nevím, co je na ní.
Stojím na ní.
"Značí zákaz stání", říkáš.
Mlč!
Jsi múza, která mě nesmí políbit, tak mlč!
Co na tom? Chci tu stát ...
a dívat se dolů na nebe
nahoru na peklo.
Dívat se, jak natírají tank na růžovo
poslanci s imunitou.
Musím tu stát a čekat až .... až do konce.
Autor EllyAnn, 24.07.2015
Přečteno 263x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí