Musel?

Musel?

Anotace: Taková básnička napsaná ve spěchu...o něčem co se někdy stává...

Neměl rád velká slova.
On radši stál vychvalujíc činy.
Nesnášel to lhaní mi do očí,
přece se nechtěl do ní zamilovat?
Zamiloval se. Musel!

Bílé růže k výročí.
Mi už nemohl tajně poslat.
Nevěřil už v naši lásku z filmů.
Nechtěl podlehnou svému osudu.
S ní však podlehl. Musel...

Nenáviděl přetvářku,
nemohl pochopit, že cestu má už danou?
Že mu ji nalinkovali jiní!!!
Vybral si jí. Musel?

Nechtěl mi ublížit, nepochopil,
že mě musí stratit.
Pak ho donutili. Stratil mě.
Udělal zas to co musel.

Ale co já? Komu musím odpustit...
Autor Severka, 04.02.2007
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem se v ní stratila taky...:o)

04.02.2007 22:00:00 | Severka

Myšlenka hluboká, i když se v ní trochu ztrácím.

04.02.2007 21:43:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí