Sklenka vína

Sklenka vína

Anotace: ....

Jahoda ve víně,
koupe se zvědavě,
kdo smočí v ní ústa,
kdo kousne ji sladce.

 

Bublinka šumivá,
ovívá přístavy,
skleničky na latté,
na nožce nestálé.

 

Rty jsou bolavé,
od hádek směšných,
pohrávat s kouřem,
z cigaret vlastních.

Autor Kirsten, 25.07.2015
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Danger, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve víně je pravda a jahoda návnada...
bublinky do nohy lezou a tíží...
na rty je dobrý polibek jak med...

29.07.2018 21:54:50 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí