Nebe na zemi

Nebe na zemi

Anotace: Zanedbejme počasí

Jsou chvíle, kdy zdá se mi,

že je nebe na zemi.

To když modré kachličky

pokryjí svět celičký

a vplují do nich ovce bílé.

No prosím, to jsou ty chvíle,

ty chvíle, kdy zdá se mi,

že je nebe na zemi.

Autor Bílý králík, 26.07.2015
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí