Víno a srdce

Víno a srdce

Anotace: ...chutnáš mi jako víno ...

 

…zamknu srdce …

i když vím, že bezpočtem cév a žilek

protkáno je …

…tvá ňadra těžká a plná …

hrozny vína

když už život v lůně zraje …

…zamknu srdce …a klíč od předpokoje

uložím pod sklenici plnou vína

bohům lásky na hranici …

...nastavíš ústa  …piju

dnem i nocí

jako víno z úzké lahve

až srdce se rozechvěje …

…jeden polibek jeden doušek …

prý to stačí

… maně počítám své viny …

nepřestávám pít a toužit

v údolí Mosely

v náručí ženy …

…než nastane doba spásy

než přestanu vínem žít a ženy milovat

zamknu srdce

 

…aby do něj voda osudu nenatekla …

 

Autor WhiteSkull, 27.07.2015
Přečteno 398x
Tipy 11
Poslední tipující: IkkarisKa, mkinka, gallatea, takova, Marcella, isisleo, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tak tady někomu pěkně roste vinobraní ...
... mávám ti ...
... na svahy plné slunečních pentliček ...

15.05.2018 18:45:50 | Marcella

:-))))i ty jeden......požitkáři..víno..ženy.....
..hmm..no..jen to srdce zamčené...

05.11.2015 20:39:18 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí