Tak tady už chybí jen láska

Tak tady už chybí jen láska

Anotace: ...

Jsi tu zas a zas tu čekáš

až otevřu okno, až opět 

ti budu naslouchat.

Ty víš, že svým hlasem 

mi vždy zamotáš hlavu

na tu nejvyšší míru a teď

by ses měl trochu bát.

 

Abych z toho okna nevypadla

 

Znova s tebou někam utíkám

ruku v ruce a tebou poblázněná.

S tebou ztrácím zábrany 

a nechám se od tebe hýčkat,

snad možná tě nechám, 

abys mě na tvář políbil.

 

Jinak už ale nic víc 

 

Zatím se jen trochu tajně 

na tebe dívám, ale potom

už chci, abys mě měl rád.

 

Alespoň trošku mohl bys?

Autor Laven De Brig, 27.07.2015
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí