MANIFEST SKUPINY "BLUDY Z NUDY"

MANIFEST SKUPINY "BLUDY Z NUDY"

Anotace: ...takže kdyby se před vámi někdy někdo zmínil o bludech z nudy - víte, o co jde ;-)

Šel jednou světem Blud
a narazil na přelud
a tak moc se ho leknul
že přehlídnul velký sud

A k údivu všech Bludů
Blud upadnul do sudu
a všichni Nebluďáci
ho měli za pobudu

A když vylez ze sudu
vínem nacuclý potkal Nudu
ta řekla „ať jdeš, kam jdeš
já vedle tebe pudu“

Blud promluvil na Nudu
„co nalhávat ti budu?
My Bludi jsme tu od toho
že potlačujem Nudu

Lidi potřebujou Nudu
k tvoření nás Bludů
Ale mnohem prospěšnější
je jim to víno v sudu“
Autor Elča, 04.02.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Heslo dne:
Vylez z sudu .... zabij nudu ...

09.02.2007 13:06:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí