Byla ještě noc

Byla ještě noc

Anotace: ...

Byla noc a snad jen já 

si vzpomněla na tvé rty,

tvé rty smáčené od vína,

kterým ses ten večer opíjel.

 

Byla noc a já téměř 

už po sté objímala

ten zmuchlaný kraj polštáře,

na kterém stále zel

tvůj podpis a pohled očí.

 

Byla ještě noc a já 

tetovala ti pár svých veršů 

na tvou milou tvář. 

Nemohla jsem se přestat 

dívat na tvé rty a oči. 

 

Až nastane ráno, tak

u mě zůstaň, ano?

Autor Laven De Brig, 28.07.2015
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to všechno takové pěkné, něžné, radost číst.

05.09.2015 20:51:35 | Black Sardinian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí