o tělech

o tělech

Anotace: ...

 

 

 

 

tvar oble podélný 
v nekřivkách
a touhy tají pod povrchem
pro šero 
pro tmu zrozené
 
není tu poblíž kdo by slyšel 
kdo ponořil se ke dnu 
v ozvěně vnímal sténání
a kolem představ
po špičkách se brodil 
kdo by řekl
 
akt se zrodil 
 
sevření horké do těl vpité
předloha studenému mramoru
kde chlad se ztrácí 
kde kámen vykrvácí 
kde se mění 
potřeba v potěšení 
potřeba touhy nebýt skrytá 
buď láhev
nikdy nedopitá
 
jen v mé blizkosti...
 
až opřu o rty hrdlo své 
vůně mi složí poklonu co z vlasů
pošeptá nezapomeň 
šíje z časů
kdy zrálo jedno tajemství 
kdy budoucnost se zdála 
kdy prsty po zádech se svezly dolů 
a z toho mála 
narodil se den 
 
 


Autor poeta, 01.08.2015
Přečteno 354x
Tipy 25
Poslední tipující: Dreamy, Mantis religiosa, Akrij8, střelkyně1, Joe Vai, bogen, Kett, básněnka, jitoush, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera, nádhera, NÁDHERA:-)

01.08.2015 19:26:58 | básněnka

Zrovinka jsem to chtěl říct..:))

09.11.2015 00:17:50 | čiči

Třikrát, ..Hmm :-D

01.08.2015 19:37:17 | zamotán v nedospělosti

...To je dobře,že už zas jóoo....Ji./úsměv/

01.08.2015 18:55:05 | jitoush

To je moc hezký...ST

01.08.2015 17:28:23 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí