Věř

Věř

Anotace: ,,,,,,,,,,,,,,

I přes své perly slané
Jež kanou Ti po tváři
A jak pampeliškový parašutisté
Se k zemi z výšky snášejí

Zase přijde den
A bude to dříve než
Rozběhne se vítr po osení
Ty hvězd se dotkneš
A dopadne světla kus
Na prostřený stůl
Tvého bytí

Úsměv se po tváři rozprostře
Ty, sloupneš vrstvy dermacolu
Zahodíš masku svou
A z labyrintu sofismat vykročíš
Do kterých se v kruhu zaplétáš

Já vím že včerejší doteky
Které dnes tak krutě bolí
Jak zapomenuté polní cesty
Se ztratí kdesi v polích

Než života kolovrátek
Kolem se otočí
U vašich vrátek
Kdosi z rána zazvoní
A čas Tvůj vyplní
Staneš se zas ráda
Než noc se rozpustí
Královnou noci
Královnou souznění
Autor jedam, 05.02.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víra..hory přenáší
ne..to není psina
v pravdě to však odnáší
vůle pot a dřina..

nepřestanu věřit ani zanic!!!
(přece nezůstanu, věčný panic .o))

27.05.2007 07:22:00 | Bean

jo věřit se musí

07.04.2007 15:31:00 | ˇ

jejda, to mi něco připomíná :-))

05.02.2007 15:46:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí