nemusí padat

nemusí padat

Anotace: ...

Vlníš se

 

spěcháš k břehům

 

jsem v tobě po kotníky

 

voda

 

jindy zas kola

 

co déšť ti vyťuká

Na záda

 

vlníš se

klaníš ohýbáš přesahuješ

do prostoru těch vedle tebe

klasy...kruhy v obilí

 

voda

půda

chození na chůdách

všechno spolu tak nějak souvisí

 

 

 

Autor Avola, 03.08.2015
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, jitoush, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí