Bouře na obzoru mimo moře a mé chápání

Bouře na obzoru mimo moře a mé chápání

Anotace: ...

Měla jsem pár svých cílů

umazané od pláče

a nikdo tehdy nemohl

mi doopravdy pomoci.

 

Nikdo nesměl

 

Mám pár svých citů

se zrezlou kotvou

do moře ponořené, 

to jsem kdysi myslela,

že budou chráněny.

 

Před bouřkovou oblohou

 

Chtěla jsem cítit a taky snít

a teď je už vše jinak.

Bála jsem se říct, co si

myslím a šeptám

na dobrou noc.

 

A stále se bojím

Autor Laven De Brig, 08.08.2015
Přečteno 204x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Petbab, Malá mořská víla, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí