Menší špatná vzpomínka

Menší špatná vzpomínka

Anotace: ...

Myslela jsem, že mě

má doopravdy rád.

Byla jsem dřív pitomá,

bohužel nic nevratím.

Ani ta první slova tobě. 

 

Jak ráda bych je vzala zpět.

 

Měla jsem ho ráda,

To už je dávno minulost.

Tys myslel, že to pokračuje 

do dalšího léta, ale ono už to

skončilo na podzim.

 

Kdybych byla mrcha, 

bodnu tě dýkou.

Jak tenkrát ty mě...

 

..ty ale víš, já taková nejsem

Autor Laven De Brig, 10.08.2015
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí