Můra a pár perseid

Můra a pár perseid

Anotace: ...

Měla jsem pár snů

a nad sebou jen tu

bouřkovou oblohu

bez sebemenších 

kapek živého deště. 

 

Být tak můra 

se snahou feťáka 

toužící po světle,

přežití a snad 

i po kousku vášně,

snesla bych všechny

své krize/starosti.

 

Létala bych s pár perseidami

tou dnešní nocí

a nočními romancemi.

Autor Laven De Brig, 12.08.2015
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: PangurBaan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí