Důvěrná

Důvěrná

Anotace: ...

Hřál jsi si ruce a hleděl v dál
O plamen, co už to dávno vzdal.
Zima ti vlezla do lůžek nehtů
a tys slepě věřil teplu.
Když už ti došlo, že je tu chlad,
zachumlal ses a chřad a chřad.
Pak něco ti něžně na rameno ťuklo,
až srdce tvé s sebou cuklo.
Ty otočil ses a byl tam zas,
ten plamen, co předtím zhas.
Však pamatuj, poutníku milý,
že i když zmizí,
může být, i když v dáli,
stále stejně ryzí.

Autor Esmi, 13.08.2015
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí