Pracovní soužití

Pracovní soužití

Anotace: .. nadřízenost, podřízenost, hlava jde z toho kolem.....

Již delší čas já nestačím se skoro denně divit
jak někdo všechno dobrovolně nechá si jen líbit
neumí pak většinou dost rozhodně říct dosti
jen sám v sobě potlačuje hromaděné zlosti

Nadřízený podřízený odnepaměti vždycky
pracovního soužití výmysl ryze lidský
ten první má jasně navrch a tak z toho těží
a druhý buď podřídí se neb o dům dál běží

Šéfové vždy pravdu mají aspoň si to myslí
pobrali přec všechen rozum kalkulaci s čísly
že jen větší štěstí měli než ostatní kolem
nepřiznají a dál platí vůl zůstane volem
Autor Heron, 05.02.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí