sedm

sedm

Anotace: první den

Sbírka: Mrtvé listy

...I vyšel jsem první den do ulic
abych vámi opovrhoval...

Vy zplozenci beznaděje
kostlivci zrození z popela své nicoty
ve vírech makabrického tance
odhazujete poslední zbytky své lidskosti

Vy zvrhlý Adamové, vy posedlé Evy
ztraceni v mantrách starých snů
rozséváte vůkol morové rány
vy pánové falešných ideí
na hřbetě zatuchlé bestie
bičujete svá záda do krve
a andělské polnice už započeli troubit!

I vyšel jsem první den do ulic
abych vámi opovrhoval...
Autor had, 05.02.2007
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně také píše někdo z té druhé stránky.

30.08.2007 19:26:00 | Eviah

bič boží ... jseš dobrej ...

17.08.2007 14:16:00 | Zweiblumen

krasna.. =)

12.03.2007 16:27:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí