5 Tibeťanů

5 Tibeťanů

Anotace: Nejdřív pozdravil jsem...

Nejdřív pozdravil jsem slunce

Spojil své prsty s paprsky

Poklonil se až k zemi

A s ní jsem srovnal hřbet

 

Potom jsem vstal uvítat Tibeťany

S prvním jsem roztočil náš svět

A v sítích čaker zamotaný

Jsem s druhým na zem leh

 

Nohy mi vzepjal, hlavu k nim

Z hluboka dýchal a já sním

Třetí mě v kleče zaklonil

Pak svěsil hlavu, já zas s ním

 

V těle už cítím sval i kost

Když čtvrtý ohýbá mě v most

S posledním hřbetem kočičím

Své tělo zcela procvičím

 

Ještě se slunci klaníme

Stisk jejich cítím v dlani mé

Zítra se zase potkáme

Teď už se dobře poznáme.

Autor Bolder, 21.08.2015
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... dobře probásněné...a zajímavé téma, ale proč ne...taky je občas potkávám ;-)

21.08.2015 18:39:01 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí