Krysař

Krysař

Anotace: Když flétnu svou v své ruce sevře...

Oprýskané fasády, šedé domy
vyvrácené okenice a mrtvolný smích
Boháči prochází se s klapkami na očích...

Blyštivé neony, bída, ohlodané kosti
lidé živící se v tlačenici davu
kapsy prázdné, lahve sbírat
v tlupě starých bláznů...

To vše a mnohem víc je úděl Krysaře,
v myším hávu s píšťalou na ulici..

Ta děvka matka ulice
co v noci se v tmu schová
ve dne jako světice.
Co víc o ní napsat??

Jen snad krutou smutnou pravdu...
Nejvíce...
Autor Adele B., 22.08.2015
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Malá mořská víla, Martin Rose
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí