MDŽ

MDŽ

Anotace: všem které si to zaslouží..takže všem :))

Sbírka: Svátky, události, Rýmovačky

Dvě něžné oči...
Studánka naděje a něhy
Dvě pečující ruce
V nich náruč lásky nemající břehy
Dvě božská ňadra
Dar života a slasti
Dvě přenádherné nohy
Co chytí muže, snadno do své pasti...
A k to mu všemu srdce
Na svém místě...
A duše ze zlata....
Vím to jistě!
Tak díky za prožitky
co jsou jak nejkrásnější sen...
A všechno nej Vám všem dámy!
K svátku..
Ke dni žen!!!
Autor Bean, 08.03.2005
Přečteno 1555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

°°°

15.01.2008 19:05:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí