Spolu...

Spolu...

Anotace: (25.8.2015)...zamilovaná?

Sluneční paprsky můj úsměv probouzí
Tvé tělo se k mému bezostyšně tulí
Snažím se vybavit noci ty předchozí
Tvá tvář se na mě smyslně culí

Zkoušíme spolu první i poslední
Zažíváme velice příjemné chvíle
Doufám, že nám jen tak nezevšední
Že najdeme vzdálené společné cíle

Když nejsme spolu, myslím jen na Tebe
Co asi děláš Ty? Myslíš na mě též?
V posteli samotná, celé tělo mě zebe
Alespoň ve snu, prosím, můj spánek střež
Autor B.a.r.b.a.r, 25.08.2015
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí