Obchůdek

Obchůdek

Anotace: Jako malá jsem strašně ráda chodila s babičkou do jednoho malinkého obchůdku. Byl přesně takový, jako by ho někdo vystřihl z pohádkového dětského leporela..

V uzounkých uličkách, v davu obyvatel
je malý obchůdek se zbožím za pakatel.
V regálu u vchodu hnedka vpravo
- v šanónech archivní Rudé právo.
V uličce medvídci naproti vchodu
pro malý dárek vejdu do obchodu.
Sháním drobné přání pro matku
a pro malou ségru vtipnou pohádku.
A ve skříni těsně vedle dveří
schovaná těžítka ve kterých sněží.
Pro děti bonbóny u klauna v dlani
za kasou sedí stařičká paní

A ve spánku vzpomíná...
Autor Adele B., 26.08.2015
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: zdenka, Jenda P., lesní víla, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí