SONET O KRAJINĚ SNŮ

SONET O KRAJINĚ SNŮ

Anotace: nevim

Spoustu věcí, co vím teď
jsem tenkrát nevěděl
spoustu věcí, co tenkrát šeptal les
jsem dnes zapomněl

a tak vím, že pták, co z oblohy se snes,
aby k růži přivoněl
člověk svoje srdce neunes
a tak asi zesmutněl

patřil někam do krajiny snů
ze stromu věkem
spadaného listí

v řece toku nevšedních dnů
nad šálkem
barevného štěstí
Autor Kráska, 08.03.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš v tom moc hezkou myšlenku,líbí se mi moc:-)

26.01.2006 19:08:00 | Oduševnělost

Sonet jak se patří! Jsem nadšená, sonety přímo miluji! Když jsou dobré však...

10.09.2005 19:09:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí