Ach, mám strach

Ach, mám strach

Ach,

mám strach,

že ten vrah,

jenž za mnou stojí

a třímá v ruce nůž,

chce duši moji.

Kéž zabil by mne už!

On však dál za mnou stojí,

nechá trpět duši moji,

která má strach,

která se bojí.

Ach!

Autor Bílý králík, 30.08.2015
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí