Bolest..

Bolest..

Anotace: Ani nevím jak jsem to složila prostě to šlo hned ven a já to hned napsala..tak to ohodnoťte budu ráda..

Skončil další příběh,
uteklo pár týdnů,
láska vychladla,
jako teplo v zimě.
Listy papírů černají,
inkoust už přestal psát.
Kniha se uzavřela a my utekly,
dokážeme ještě sami žít,
když to tak bolí.
Můžeme vůbec ještě cítit,
co jsme cítili tehdy,
kdy jsme se poznaly?
Autor Switsi, 05.02.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí